Ayvalı Bosch Servisi

Kategori : Blog
Görüntülenme : 385
Tarih : 01/04/2022
Ayvalı Bosch Servisi

Ayvalı Bosch Servisi

Ayvalı Bosch servisi olarak yıllardır süren tecrübemizle size buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası arızalrı çözüm konusunda destek vermekteyiz.  Bosch beyaz eşyalarınızdan fırın, ocak, ankastre set, buzdolabı, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, çamaşır makinesi tüm eşyalarınızda teknik destek sağlamaktayız. Servis arayışına girmeden kurulum ve arıza için iletişim numaramızdan bize ulaşabilirsiniz. Bu tür pahalı beyaz eşyalarınızı alanında uzman ve profesyonel firmalara emanet etmelisiniz. Sorun yaşadığınızda rahatlıkla karşınızda muhatap bulursanız, sorununuz çözümlenir.

Bazı arızaların altında basit çözümler yatabilir. Özellikle bu tarz teknolojik aletlerde arıza sanılan hatalar tamir tadilat gerektirmeden çözülebilir. Bunun için teknik servisimizden destek alabilirsiniz.

Bosch Servisi Ayvalı

Firmamız sadece kurulum değil arıza giderme olarak da size hizmet vermektedir. Garantisini başlatıp ürün kurulumunu yapabilir. Ya da arıza durumlarında parça değişimi yaparak o parçanın garanti süresini başlatabilir. Her parça değişimi sizin onayınızla gerçekleşir. Her kurulumda imzanız alınır ve kurulum sağlanan gün ile garanti süresi başlar. Ayvalı Bosch teknik servisi tüm teknik konularda size yardımcı olarak gerekli süreci yönetir.

Kurulum ve arıza giderme için iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilir ya da şubemizi ziyaret edebilirsiniz.

Buzdolabı Bosch Servisi Ayvalı

Beyaz eşyaların başında gelen her evin olmazsa olmazı olan buzdolabı mutfağımızın en önemli parçasıdır. Buzdolabının verdiği arıza tüm mutfağı etkiler. Gıda bozulmaları, kötü koku yayılması, dondurucudaki her şeyin erimesi gibi büyük sorunlara yol açmaktadır. Acilen teknik destek durumun da Ayvalı Bosch buzdolabı servisi bölümümüzle iletişime geçebilirsiniz. Maliyetli beyaz eşyalarınız için alanında deneyimli, tecrübeli bir ekibe bırakmalısınız. Ayvalı Bosch buzdolabı servisi olarak tüm anlık arızalarınıza cevap vererek sorunu gidermekteyiz.

Başlıca yaşanan sorunlarda çözüm yolları ve sebepleri;

  • Bosch buzdolabınızda bulunan alt bölüm çalışmayabilir. Bu durumda Ayvalı Bosch servisi olarak ilk önerimiz buzdolabınızın iki gün boyunca fişini çekmeniz ve kapılarını açık bırakmanız olacaktır. Bu durumda bozulacak ürünleri varsa ikinci buzdolabınıza koymanızı öneririz.  Bu işleme rağmen düzelmezse bizimle iletişime geçmelisiniz. Rezistans ya da fan da büyük bir arıza olmuş olabilir. Teknik destek yardımı ile parça değişimi ya da tamiri gerekir. Ayvalı Bosch buzdolabı servisi ile iletişime geçebilirsiniz.
  • Bosch buzdolabınız su akıtıyor olabilir. İlk akla gelen sıcaklık ayarlarıdır.  Normal sıcaklık değerleri;
  • Dondurucu kısmı ; -15 derece
  • Soğutucu meyve sebze yeri +4 derece olmalıdır.
  • Isı değeri +2 ile +8 derece arasında bir ayar oluşturulabilir.
  • Su akıtmada akla gelen sebep bu sıcaklık ayarıdır. Ayarın yanlış olması su akmasına sebep olur.
  • Buna rağmen akıntı durmuyorsa sebze konulan bölüm kontrol edilmelidir. Su birikmesi durumuyla karşılaşılırsa su kanalı temizlenmelidir. Bundan sonra da geçmezse Ayvalı Bosch teknik servisi ile iletişime geçmelisiniz.
  • Ses yapabilir. Bu durum da genelde teknik destek alınmalıdır. Çok sebepten ötürü ses yapabilir. İncelenmesi gerekir.
  • Buzdolabı kapağı kapanmayabilir. Genel sebebi conta gevşemesidir. Conta değişimi yapılarak değişen contaya tarafımızdan garanti başlatılır.
  • Buzdolabı karlanma ve buzlanma yapabilir. Soğutmama işleminde önerdiğimiz gibi buzdolabı fişi 2 gün çekilebilir. Düzelmediği takdirde teknik destek almalısınız.

Buzdolabı ile ilgili yaşanan genel sorunlar bunlardır. Tüm sorunlarınız için Ayvalı Bosch servisi ile iletişime geçebilir destek alabilirsiniz.

 

Ayvalı Bosch Teknik Servisi İletişim ve Fiyatlandırma

Mesai saatlerimiz içerisinde irtibat numaramızdan iletişime geçip probleminizi belirtip acil randevu oluşturabilirsiniz. Garantili yeni alınmış ürün kurulumlarında ücret alınmaz. Garantiden çıkmadığı sürece parça değişimi olmadığında arıza da garanti kapsamındadır. Parça değişimi ve arızalarda müşteri bilgilendirilir. Müşteri onayı ile parça değişimi gerçekleşir. İşlem öncesi müşteriye değişecek parçaya göre fiyat bilgilendirmesi yapılır. Sürpriz bir fiyat ile karşılaşmamış olur. Tüm arıza ve kurulum işlemleriniz için Ayvalı Bosch servisi olarak bir telefon uzağınızdayız.

0 Yorum

Yorum Yaz

İşlem Sonucunu Giriniz